Service Hotline
+86-755-86524100
Новини
Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

La Idea De Que Los Apple Гледайте инкорпорирани пантали MicroLED Se Refuerza

Направете своя отговор на въпросите, които трябва да направите, за да се уверите, че сте влезли в контакт с вашия компютър, за да се възползвате от възможността да се свържете с него. Идеята на Esta е, че трябва да влезете в него, за да се запознаете с DigiTimes, за да потвърдите, че Apple е преговарящ с Тайван в PlayNitridepara que le proporcione os paneles microLED

Естествено се казва, че служителите са настанили в "разговор", за да се справят с грешките, които се случват, тъй като те се явяват изключително важни, тъй като те се възпроизвеждат окончателно в OLED. Според Samsung, базата данни за 2017 г. не е приключила.

PlayNitride е неотклонна цел, за да се включи телефонът, който е вграден в базовата технология, за да се възползва от одобрението на тайванските власти, за да се гарантира, че няма да се произвеждат в производството на микровълнови панталони.

Es lógico que Apple qui apostar pronto por esta tecnología, aunque illego bastante tarde para poder incorporar la tecnología OLED e esperamos que aquí no permitan que le adelanten todos por derecha a inovara en en terminales mejorando la pantalla con las tecnologías más actuales ,

Технологията на микроелектрониката, която се използва в OLED и по-рано, може да бъде използвана и за други устройства. Estas pantallas tienen las mismas ventajas que las pantallas OLED е на LCD екрана на межурата и цвета на тока, една по-голяма контраст, която отговаря на вашите предпочитания и несравними черти.

新闻稿图片2018.05.07.png

Запитване
Send
Свържете се с нас
Адрес: 5-ти етаж, HSAE техническа сграда, високотехнологичен парк, Nanshan, Шенжен, 518057, Китай
Телефон: +86-755-86524100
Факс: +86-755-86524101
Имейл: info@blazedisplay.com
Blaze голям технологии Ко, ООД