Service Hotline
+86-755-86524100
Продукти

Продуктова категория

LED фоново дисплей

LED фоново дисплей

В 21 век подсветка е постигнала бързото развитие и постепенно влезе промишлени етап. Когато това е в сравнение с CCFL, LED е очевидно предимство на спестяване на енергия. Като един от най-важните фитингите в течни кристали продукти LED подсветка постига бързо развитие с...

В 21 век подсветка е постигнала бързото развитие и постепенно влезе промишлени етап. Когато това е в сравнение с CCFL, LED е очевидно предимство на спестяване на енергия. Като един от най-важните фитингите в течни кристали продукти LED подсветка постига бързото развитие с новите технологии и новите продукт освободени непрекъснато. По-специално пазарният дял на LED (светлина - Emitting Diode) нараства постепенно. Някои продукти като лаптоп, показват устройство и телевизия, които са били използвани подсветка CCFL (студен катод Флуоресцентна лампа), са променени за LED backlight от 2008 г.

Под на фона на тази индустриална революция, Blaze дисплей, създаден LED подсветка фабрика в провинция Джиангши, Китай през 2014 г., което особено предвижда различни висок стандарт и дълъг живот подсветки Блейз дисплей LCD продукти.

В електроника индустрия, подсветка е един вид под формата на светлина, който обикновено се използва за LCD дисплей. Разликата между подсветка и предната светлина е, че фоновото осветление осветява от страничните или задната страна, докато предната светлина осветява от предната страна. И двете от тях се използват за увеличаване на осветеност в ниско светлинни източници среда и яркостта на компютърните монитори и LCD екран, с подобни осветление начин на CRT дисплей.

Фоновото осветление може да бъде всякакъв вид на цвят; Черно-бели течни кристали обикновено използва жълто, зелено, синьо и бяла подсветка. LED подсветка може да подобри цвета изпълнение на LCD дисплей.

Основните предимства на LED подсветка са както следва,

1. висока яркост. Яркостта няма да падне дори и след като се използва за дълго време. И тя има тънък тяло и хубава форма.

2. мек цвят, добре е за очи когато той съчетава с LCD панел

3. спестяване на енергия, екологично чисти и ниска радиация.


Hot Tags: LED подсветка покажете, Китай, производители, доставчици
Свързани продукти
Запитване
Запитване
Send
Свържете се с нас
Адрес: 5-ти етаж, HSAE техническа сграда, високотехнологичен парк, Nanshan, Шенжен, 518057, Китай
Телефон: +86-755-86524100
Факс: +86-755-86524101
Имейл: info@blazedisplay.com
Blaze голям технологии Ко, ООД